Blog

10 januari 2024

Het comfort van Merinowol

Merinowol

Ken je onze merinowollen items al? Deze zijn nieuw in onze webshop en we zijn er dol op! Tijdloze items, zoals zachte dekentjes, slaapzakjes, bodywarmers & slofjes die je kleintje het hele jaar door kan dragen.

Merinowol biedt veel comfort. Je kleintje kan zijn of haar eigen lichaamstemperatuur nog niet regelen zoals een volwassene dat wel kan. In de winter zorgt wol voor warmte en in de zomer juist voor verkoeling. Overtollige warmte wordt geventileerd, waardoor de wol zich aanpast aan de lichaamstemperatuur van jouw kleintje.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kriebelt merinowol niet. Andere wolvezels kunnen dik en stug zijn. Merinowol is een zeer fijne wol, waardoor je kleintje geen last zal hebben van jeuk.

Tot slot en zeker niet onbelangrijk. Was merinowol zo weinig mogelijk. Dit soort wol is zelfreinigend en geurafstotend. Wil je de items toch graag een keer wassen? Gebruik dan een wolwasmiddel met een wolwasprogramma of handwas en laat deze natuurlijk drogen.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier onze merinowollen items.

Pantoffels heren en dames

Vanuba is een duurzaam Pools schoenenmerk met aandacht voor kwaliteit en comfort. De pantoffels worden met de hand gemaakt en er wordt aandacht besteedt aan elk detail. De combinatie van zacht suèdeleer en schapenwol zorgt voor heerlijke warme voeten, maar zorgt er ook voor dat ze vrij kunnen ademen. De wol bijt niet, kriebelt niet en irriteert de huid niet. Bovendien zijn de pantoffels ultra modieus en stijlvol!

Een aantal bestverkochte modellen voor dames, heren, baby en kind zijn verkrijgbaar via onze webshop.

Kerstmarkt

Dit jaar staan we helaas niet op kerstmarkten en dat vinden wij onwijs jammer! Vanwege COVID-19 hebben we besloten om niet deel te nemen. Tevens vinden een hoop kerstmarkten ook geen doorgang dit jaar. Wij wensen de organisatoren veel sterkte en succes de komende tijd en laten we samen hopen dat we deze vervelende tijd snel te boven komen en volgend jaar weer volop kunnen genieten van een extra gezellig eindejaar op onze favoriete kerstmarkten! Wij kijken in ieder geval met veel plezier terug naar 2019!

Uiteraard staan we online voor jullie klaar en kan er blijven besteld worden in de webshop. En houd onze webshop goed in de gaten, want vanwege een nieuwe samenwerking hebben we binnenkort mooie nieuwe items van een super leuk merk!