Ruilen & retourneren

Ruilen & Retourneren

RETOURNEREN
Retourvoorwaarden Aiviloo
Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de items retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. De items dienen onbeschadigd en ongedragen te worden geretourneerd. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag retour (orderbedrag inclusief verzendkosten).

De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De kosten voor een brievenbuspakje bij PostNL vanuit Nederland zijn € 4,15 en een standaardpakket € 6,95. Je bent uiteraard vrij in het kiezen van een vervoerder. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender. We adviseren om jouw retourpakket verzekerd te versturen. Dit houdt in dat Aiviloo niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het pakketpunt altijd om een verzendbewijs! Let op: bewaar deze totdat de refund van jouw retouritems correct verwerkt is. Dit is namelijk jouw bewijs van retournering.

Hoe kan ik mijn aankoop retourneren?
Via brievenbuspost of per pakketpost (afhankelijk van je bestelling)
Je kunt je bestelling per post aan ons retourneren. Voor een snelle en correcte afhandeling is het belangrijk dat je gebruik maakt van het retourformulier dat je bij jouw bestelling hebt ontvangen. Deze mag je compleet invullen en toevoegen aan jouw retourpakket. Dan is het pakket klaar voor verzending! Heb je het retourformulier niet meer? Neem dan contact met ons op.

Terugbetaling
Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, ontvang je per mail een retourbevestiging. Op het moment dat jij deze mail krijgt, ontvang je binnen 14 dagen het bedrag terug voor de geretourneerde items. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee je je bestelling hebt betaald.

Wat moet ik doen als mijn terugbetaling niet is verwerkt?
Dit is uiteraard heel vervelend! Als je na 14 dagen na ontvangst van de retourbevestiging nog geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@aiviloo.com.

RUILEN
Kunnen items geruild worden?
Het is helaas niet mogelijk om producten om te ruilen. Mocht je toch een ander product willen dan kan je het ongewenste item retourneren. In de tussentijd kun je het juiste item opnieuw bestellen in onze webshop.