Verzending & betaling

Verzending & betaling

VERZENDEN
Wat zijn de verzendkosten?

Verzending binnen Nederland is gratis. Verzendkosten naar België bedragen € 5,95.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 24 uur te verzenden en je ontvangt altijd een verzendbevestiging. Heb je het pakket na 3-4 werkdagen nog niet in huis? Neem dan contact op met onze klantenservice. Buiten Nederland kan dit wat langer duren.

Waarom heb ik nog geen orderbevestiging ontvangen?
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een orderbevestiging. Heb je deze mail niet ontvangen? Check dan je ongewenste mail. Mocht je hem daar niet terugvinden dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invullen van je gegevens. Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik de status van mijn verzending zien?
Je ontvangt een e-mail zodra jouw pakket meegegeven wordt aan PostNL. In deze mail staat je Track & Trace code waarmee jij jouw pakketje kunt volgen.

BETALEN
Hoe betaal ik mijn bestelling?
Je kunt bij ons je bestelling op meerdere manieren afrekenen:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Overboeking*

*Bij een standaard overboeking ontvang je een e-mail met daarin het bedrag dat je moet betalen en betaalinstructies. Je bestelling wordt pas verzonden wanneer het bedrag op de rekening van Aiviloo staat.
Let op! Dit proces kan 3-5 werkdagen duren. In de tussentijd wordt jouw bestelling niet gereserveerd, waardoor er geen rechten kunnen worden ontleend aan jouw geplaatste bestelling.